Los moduls

Los Moduls d’Aprendisatge

L’aprendisatge de la lenga s’organiza segon 3 moduls de nivèls diferents :

  • Modul 1 : nivèl A1-A2 pels novelaris e fals novelaris (descobèrta – usual)
  • Modul 2 : nivèl B1 (nivèl suèlh)
  • Modul 3 : nivèl B2 (avançat).

Segon las resultas del tèst de posicionament efectuat a la recepcion de vòstra ficha d’entresenha, e en acòrd amb lo formator que vos entretendrà per la partida orala, evoluiretz dins un d’aqueles 3 moduls.

L’inscripcion se fa per modul semestrial de 14 setmanas per un trabalh setmanièr de 3h : 2h sus nòstra platafòrma per trabalhar l'escrit e 1h en visioconferéncia amb vòstre formator.

Doás sessions per an : del 1er de novembre al 31 de genièr e del 28 de febrièr al 31 de mai.
 
Dins aquesta logica de flexibilitat, avètz la possibilitat de començar vòstra formacion siá en novembre, siá en febrièr. Aital podètz seguir tant de moduls coma o desiratz en seguida.
 
Tot lo long de la formacion, d’evaluacions intermediàrias son organizadas a l’iniciativa del formator a interval regular. Al final del modul semestrial, un tèst de sortida permetrà una evaluacion de las competéncias aqueridas tot lo long del percors.

Per mai de detalhs a propaus del programma de cada modul, nos podètz contactar al (+33) 05 34 30 50 63 o al (+33) 06 811 02 819. Un secretariat es a vòstra disposicion los dimarts, dimècres, e dijòus. Nos podètz tanben júnher per mail : contacte@collegioccitania.com o dirèctament via lo site.